Är du redan prenumerant och vill förlänga med detta erbjudande? Eller vill du beställa till en adress utanför Sverige? – Kontakta oss så hjälper vi dig!
Vid leveransadress utanför Sverige tillkommer porto med 35 kr/utgåva.

 

 

Hit skickas fakturan
Ange förnamn
Ange efternamn
Ange en giltig e-post
Det är inte en giltig e-post
Du måste ange en adress.
Endast siffror
Minst 5 siffror
Bara 5 siffror
Ett postnummer måste anges
Ange en ort


Hit skickas tidningen
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en adress
Ange ett postnummer
Endast siffror
Minst 5 siffror
Bara 5 siffror
Ange en ort
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig e-post
Det är inte en giltig e-post
Ange en adress
Ange ett postnummer
Endast siffror
Minst 5 siffror
Bara 5 siffror
Ange en ort
Jag vill ha Cycling Plus nyhetsbrev.

Ur innehållet

Träffa Lammhultcyklisterna – Sveriges gladaste cykelklubb
Tips på hur du undviker att bli skadad och hur du rehabiliterar dig från de vanligaste skadorna
Ställ in din cykel och clips på rätt sätt för optimal prestation och för att undvika skador
Intervju med tempoklippan Johan Lindh, som bytt både team och klass inför säsongen
Träna effektivare genom att lyssna på din kropp
Planera träningen bättre och kör inte onödiga mil
Träningsprogram för ditt första 10 mils lopp
Vi har testkört Fjälltur och Retur
Fira påsken på cykelsadeln i Italien


ElementsGuiden

Oavsett om du har skjutit från höften och tagit en snabb bild på familjen eller har tagit ditt livs bild, finns det alltid något som går att förbättra. De digitala bilder man får ut ur kameran saknar ofta det rätta trycket, och att redigera dem i ett bildbehandlingsprogram är det bästa sättet att få dem att nå upp till sin fulla potential.

Det är här som ElementsGuiden kommer in i bilden. I den här tidningen visar vi finesser från det digitala mörkrummet, förklarar de viktigaste verktygen och kreativa teknikerna som kan ta dina digitala bilder till nästa nivå.

Vi går steg för steg igenom världens mest populära bildbehandlingsprogram – Adobes Photoshop Elements. Det finns två anledningar till att det är så populärt: det är förhållandevis billigt och råkar också vara ett av de mest kraftfulla bildbehandlingsprogram som finns.
Många av guiderna i den här tidningen baseras på de senaste versionerna av Elements – Elements 8, Elements 9 och Elements 10 – men många av teknikerna går att använda även i tidigare versioner. Och har du skaffat den splitternya version 11, kommer du också att kunna hänga med. Och om du någon gång framöver känner dig redo att gå vidare till storebror, Photoshop CS, kommer du också ha nytta av det du lär dig här.

I den här 124 sidor tjocka tidningen visar våra Photoshop Elements-experter sina bästa tekniker för att förbättra bilder, ta bort blemmor och manipulera bilder för att få till kreativa resultat. Med hjälp av steg för steg-guider och ett enkelt språk lotsar vi dig på vägen mot dina bästa bilder någonsin.


Durano S
För milslukare. Durano är det rätta valet för långcykling eftersom det håller längre än alla andra däck. Samtidigt ger den dubbla blandningen ett fantastiskt grepp för träning på blöta vägar.

Däcket har även det beprövade RaceGuard-skyddsbandet. Det snabba Durano S med dynamisk smal profil . Lite mindre hållbart än vanliga Durano-däcket, men lättare och med lägre rullmotstånd.

Vikbart däck. 225 g Dimension: 23-622 mm (700 x 23C)

ca pris 459:- Art nummer: 11600126

Digitalfotografi del 2
Boken på hela 240 sidor, tar vid där den bästsäljande föregångaren slutar. Lär mer av proffsfotografernas hemligheter!

Scott Kelby, författare till den banbrytande bästsäljaren Digitalfotografi, första delen, har nu givit ut en helt ny bok som tar vid där den föregående slutar.

Bokens målsättning är smått unik, och så här beskriver Scott innehållet med sina egna ord: ”Om du och jag är ute någonstans för att fotografera och du frågar mig ’När jag använder blixten blir bakgrunden svart. Hur undviker jag det?’ Ja, inte håller jag då en föreläsning om fotoblixtars ljusspektrum eller börjar resonera om synkronisering mellan blixt och ridåslutare. Däremot skulle jag säga ’Ändra slutartiden till 1/60 sekund. Det bör göra susen’. 

Digitalfotografi del 3
”En bok om att vara ute och fotografera, där jag bistår med att besvara alla frågor, ger goda råd och delar med mig av mina erfarenheter, utan att använda mig av tekniska förklaringar och krånglig terminologi”

Så beskriver författaren Scott Kelby själv Digitalfotografi – tredje delen. Det här är inte en teoretisk bok med förvirrande begrepp och komplicerat innehåll. Det här är en bok om vilken knapp man ska trycka på, när man ska trycka på den och vilken inställning som ska användas. Med nästan 200 knep som används i fotobranschen, hjälper boken dig att ta avsevärt mycket snyggare, skarpare och mer professionella bilder.