Är du redan prenumerant och vill förlänga med detta erbjuda?  Kontakta oss så hjälper vi dig.

TIll adresser utanför Sverige tillkommer utlandsporto med 35 kr/nr.

Hit skickas fakturan
Ange förnamn
Ange efternamn
Ange en giltig e-post
Det är inte en giltig e-post
Du måste ange en adress.
Endast siffror
Minst 5 siffror
Bara 5 siffror
Ett postnummer måste anges
Ange en ort


Hit skickas tidningen
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en adress
Ange ett postnummer
Endast siffror
Minst 5 siffror
Bara 5 siffror
Ange en ort
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig e-post
Det är inte en giltig e-post
Ange en adress
Ange ett postnummer
Endast siffror
Minst 5 siffror
Bara 5 siffror
Ange en ort
Jag vill ha nyhetsbrevet från Cycling Plus

Ur innehållet

Träffa Lammhultcyklisterna – Sveriges gladaste cykelklubb
Tips på hur du undviker att bli skadad och hur du rehabiliterar dig från de vanligaste skadorna
Ställ in din cykel och clips på rätt sätt för optimal prestation och för att undvika skador
Intervju med tempoklippan Johan Lindh, som bytt både team och klass inför säsongen
Träna effektivare genom att lyssna på din kropp
Planera träningen bättre och kör inte onödiga mil
Träningsprogram för ditt första 10 mils lopp
Vi har testkört Fjälltur och Retur
Fira påsken på cykelsadeln i Italien


Scott Kelby, författare till Digitalfotografi (tidernas mest sålda bok om digitalfoto) är tillbaka med ännu en uppföljare till sin jättesuccé, en helt ny bok som fortsätter där del 3 slutar. Den går rakt på sak, ger många aha, det är så man gör-upplevelser och hoppar över de där fina tekniska uttrycken. Du har användning för den, och därför blev del 1 världens största bästsäljare om digitalfoto.

Du behöver inte ha läst del 1-3 för att ha glädje av del 4, men vill du ändå ha även de andra tre böckerna kan du beställa dom till paketpris här. (http://www.faktabocker.se/bocker/digitalfotografi-1-3-i-box)

Den här boken har en briljant grundidé som Scott beskriver så här: Om du och jag var ute och fotograferade tillsammans och du frågade mig, Scott, jag vill få ett mjukt och vackert ljus i den här bilden. Hur långt tillbaka ska jag ställa softboxen?

så skulle jag inte ge dig en föreläsning om ljusförhållanden eller blixtmodifierare. I verkliga livet skulle jag bara vända mig till dig och säga, Ställ den så nära motivet du kan utan att den syns i bild. Det är vad den här boken handlar om: du och jag är ute och fotograferar, och jag svarar på frågor, ger råd och delar med mig av de hemligheter jag har lärt mig, precis som till en kompis??utan allt tekniksnack.

Varje sida i boken tar upp ett ämne om hur man fotograferar bättre och beskriver professionella knep, inställningar och verktyg som kan få dina bilder att platsa på ett fotogalleri.

Om du är trött på att ta bilder som ser ok ut och att titta i fototidningar och tänka Varför ser mina bilder inte ut så där? så är den här boken något för dig. Boken är inte fylld av teori, förvirrande fackuttryck och onödiga detaljer.

Det handlar om vilken knapp du ska trycka på, inställningen du ska använda och när. Här avslöjas 200 av fotografernas yrkeshemligheter som gör dina foton betydligt bättre, skarpare och klarare varje gång. Scott Kelby är världens bäst säljande författare till böcker om fotografering, utgivare av tidskriften Photoshop User och ordförande i National Association of Photoshop Professionals (NAPP).

Han är en av programledarna i det uppskattade webb-tv-programmet om fotografering, The Grid, och föreläser om digitalfoto och bildbehandling över hela världen. Scott är prisbelönt författare till mer än 50 böcker, bland annat Digitalfotografi, del 1, 2 och 3, Photoshop för digitalfotografer, Professionell porträtt-retuschering med Photoshop, Photoshop Lightroom 2 för digitalfotografer, Ljussätt, Plåta, Re-tuscha - Steg för steg och Iphone 4-boken.

Durano S
För milslukare. Durano är det rätta valet för långcykling eftersom det håller längre än alla andra däck. Samtidigt ger den dubbla blandningen ett fantastiskt grepp för träning på blöta vägar.

Däcket har även det beprövade RaceGuard-skyddsbandet. Det snabba Durano S med dynamisk smal profil . Lite mindre hållbart än vanliga Durano-däcket, men lättare och med lägre rullmotstånd.

Vikbart däck. 225 g Dimension: 23-622 mm (700 x 23C)

ca pris 459:- Art nummer: 11600126

Digitalfotografi del 2
Boken på hela 240 sidor, tar vid där den bästsäljande föregångaren slutar. Lär mer av proffsfotografernas hemligheter!

Scott Kelby, författare till den banbrytande bästsäljaren Digitalfotografi, första delen, har nu givit ut en helt ny bok som tar vid där den föregående slutar.

Bokens målsättning är smått unik, och så här beskriver Scott innehållet med sina egna ord: ”Om du och jag är ute någonstans för att fotografera och du frågar mig ’När jag använder blixten blir bakgrunden svart. Hur undviker jag det?’ Ja, inte håller jag då en föreläsning om fotoblixtars ljusspektrum eller börjar resonera om synkronisering mellan blixt och ridåslutare. Däremot skulle jag säga ’Ändra slutartiden till 1/60 sekund. Det bör göra susen’. 

Digitalfotografi del 3
”En bok om att vara ute och fotografera, där jag bistår med att besvara alla frågor, ger goda råd och delar med mig av mina erfarenheter, utan att använda mig av tekniska förklaringar och krånglig terminologi”

Så beskriver författaren Scott Kelby själv Digitalfotografi – tredje delen. Det här är inte en teoretisk bok med förvirrande begrepp och komplicerat innehåll. Det här är en bok om vilken knapp man ska trycka på, när man ska trycka på den och vilken inställning som ska användas. Med nästan 200 knep som används i fotobranschen, hjälper boken dig att ta avsevärt mycket snyggare, skarpare och mer professionella bilder.