Prenumerationscenter

Här kan du beställa prenumerationer på våra tidningar, samt göra adressändringar. Vill du komma i kontakt med redaktionen på någon av våra tidningar eller andra avdelningar hos oss. För frågor som inte rör prenumerationer kan du använda vårt kontaktformulär eller ringa 0470-76 24 00. Det går också att ladda hem och skriva ut presentkort i både klassisk och modern stil.

Tidningar
foto

DigitalFoto

DigitalFoto vänder sig fotoentusiasten som vill lära sig proffsens bästa knep till bättre bilder, men också till de som vill lära sig mer om bildbehandling i photoshop. Här hittar du även initierade tester av de senaste kameramodellerna samt fototillbehör.

  • Helår 14 nr 679.00 kr
  • Halvår 7 nr 349.00 kr
  • 3 nr 155.00 kr
MacGuiden

MacGuiden

Det här är Sveriges nya och fräscha Mac-tidning - en tidning som vänder sig till dig som vill lära dig mer om Apples läckra produkter och program, samt diverse tredjepartstillbehör och -applikationer.
Photoshop

PhotoshopGuiden

Tycker du att det är roligt med bildbehandling? 
Vill du lära dig proffsens smartaste knep i Photoshop? 
Oavsett om du använder CS eller Elements så är PhotoshopGuiden tidningen för dig. Sex gånger om året kommer ett nytt nummer med 150 - 200 sidor, fyllda med praktiska “Steg för steg-guider”.
Hälsa & Fitness

Hälsa & Fitness

Med sina inspirerande artiklar och effektiva träningsguider har brittiska Health&Fitness blivit en av Europas populäraste hälso- och träningstidningar för aktiva kvinnor som vill hålla sig i form. 
Nu har den kommit till Sverige! 
  • 2 år (12 nr) 449.00 kr.
  • Helår(6 nr) 249.00 kr.
  • Halvår 3 nr) 129.00 kr.
  • Adressbyte / ändra
BBC Historia

BBC Historia

Med BBC Historia vill vi berätta om viktiga och intressanta händelser och personer, så att vi bättre förstår världen av idag. Historien är rik på fascinerande berättelser, och varje nummer av tidningen är fyllda med några av de allra bästa. 
FotoGuiden

FotoGuiden

otoGuiden vänder sig till dig som vill ha mer av praktiska fotoskolor som gör dig till en bättre fotograf och mindre av produkttester och tekniksnack. Den kommer 6 nummer om året och är dubbelt så tjock som de flesta andra fototidningar, 150 – 200 sidor.