Om boken:
Min yogajournal är för dig som vill skriva ner dina tankar om din yogapraktik för att kunna gå tillbaka och se mental eller fysisk utveckling. Eller för att tömma tankarna och kunna landa i stunden.
Du får ett tema för varje månad som kan hjälpa dig att hitta ny riktning eller se på något i ett nytt ljus. Du får också lära dig lite mer om grunderna i yogan, både inom filosofi och den fysiska aspekten.
Och låt oss vara tydliga från början, du ska inte redogöra vad du skriver här i för någon, det finns inget rätt eller fel sätt att lägga upp din praktik. Vill du få snygga axlar, jobb mot att komma ner i spagat eller vilja kunna balansera på en arm är det toppen. Vill du stressa ner, hitta din inre röst och ta reda på vart du vill i livet är det också underbart – Din Yoga, Ditt Sätt!

........................

OBS! Om du ger bort en prenumeration kommer den att starta efter jul och prengåvan kommer att skickas till dig som givare 1-2 veckor efter det att din betalning är registrerad.
Pga ett fel i formuläret så kan det se ut som att din gåvoprenumeration inte går igenom, men även om du inte kommer till en tacksida så brukar beställningen ändå ha kommit fram. Vill du vara helt säker? Skicka oss ett mail med namnet på mottagaren, så återkommer vi med en bekräftelse.

Ladda hem ett presentkort!

........................

Din prenumeration startar med nästkommande nummer – alltså inte det som ligger ute i butik just nu.

Vill du beställa till en adress utanför Sverige tillkommer extra porto. Kontakta oss för exakt pris.

Är du redan prenumerant och vill förlänga din prenumeration med detta erbjudande?
Kontakta oss så hjälper vi dig med det.

Våra prenumerationer avslutas ALLTID automatiskt. Du behöver alltså inte komma ihåg att kontakta oss om du inte vill ha fler tidningar. Vilket vi iofs naturligtvis hoppas att du vill :)

 

Hit skickas fakturan
Ange förnamn
Ange efternamn
Ange en giltig e-post
Det är inte en giltig e-post
Du måste ange en adress.
Endast siffror
Minst 5 siffror
Bara 5 siffror
Ett postnummer måste anges
Ange en ort


Hit skickas tidningen
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en adress
Ange ett postnummer
Endast siffror
Minst 5 siffror
Bara 5 siffror
Ange en ort
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig e-post
Det är inte en giltig e-post
Ange en adress
Ange ett postnummer
Endast siffror
Minst 5 siffror
Bara 5 siffror
Ange en ort
Jag vill också få ert nyhetsbrev!

Ur innehållet

Träffa Lammhultcyklisterna – Sveriges gladaste cykelklubb
Tips på hur du undviker att bli skadad och hur du rehabiliterar dig från de vanligaste skadorna
Ställ in din cykel och clips på rätt sätt för optimal prestation och för att undvika skador
Intervju med tempoklippan Johan Lindh, som bytt både team och klass inför säsongen
Träna effektivare genom att lyssna på din kropp
Planera träningen bättre och kör inte onödiga mil
Träningsprogram för ditt första 10 mils lopp
Vi har testkört Fjälltur och Retur
Fira påsken på cykelsadeln i Italien


Välkommen till din nya biltidning

Gillar du läckra bilar? Eller gamla bilar som satt avtryck i historien på ett eller annat sätt?

Är det också så att du inte har det där speciella intresset att dyka ner i motorrummet och leta reda på varför ”spisen” inte går så mjukt som den brukar eller älskar att montera ner hela hjulupphängningen för att byta en styrled?
I så fall har du kommit helt rätt.

Octane är en tidning för dig med stort intresse för underbara bilar men som bara vill läsa om dem, njuta av dem genom att köra dem eller kanske bara gå ut i garaget då och då och titta på eller smeka dem – meka får någon annan göra, som är bättre på det.

Vår tidning bygger på en brittisk förlaga med samma namn och bakom den tidningen står många enormt kunniga medarbetare, vilket säkerställer ett intressant och initierat innehåll. Vi bidrar med vår entusiasm och hoppas också att du ska tycka att det vi skriver om är godis för dig som bilälskare.

Välkommen till Octane!
Peter Hedenfalk,
Chefredaktör

Digitalfotografi del 2
Boken på hela 240 sidor, tar vid där den bästsäljande föregångaren slutar. Lär mer av proffsfotografernas hemligheter!

Scott Kelby, författare till den banbrytande bästsäljaren Digitalfotografi, första delen, har nu givit ut en helt ny bok som tar vid där den föregående slutar.

Bokens målsättning är smått unik, och så här beskriver Scott innehållet med sina egna ord: ”Om du och jag är ute någonstans för att fotografera och du frågar mig ’När jag använder blixten blir bakgrunden svart. Hur undviker jag det?’ Ja, inte håller jag då en föreläsning om fotoblixtars ljusspektrum eller börjar resonera om synkronisering mellan blixt och ridåslutare. Däremot skulle jag säga ’Ändra slutartiden till 1/60 sekund. Det bör göra susen’. 

Digitalfotografi del 3
”En bok om att vara ute och fotografera, där jag bistår med att besvara alla frågor, ger goda råd och delar med mig av mina erfarenheter, utan att använda mig av tekniska förklaringar och krånglig terminologi”

Så beskriver författaren Scott Kelby själv Digitalfotografi – tredje delen. Det här är inte en teoretisk bok med förvirrande begrepp och komplicerat innehåll. Det här är en bok om vilken knapp man ska trycka på, när man ska trycka på den och vilken inställning som ska användas. Med nästan 200 knep som används i fotobranschen, hjälper boken dig att ta avsevärt mycket snyggare, skarpare och mer professionella bilder.